Kundreferens

Grindsteds shoppinggata

Referensinformation

Plats

Danmark

Kund

Grindsted stad

Sektor

Åldersgrupp

4+

Användarkapacitet

30+

Ny stadskärna i Grindsted

Med respekt för den ursprungliga arkitekturen i Grindsted ville Billunds kommun skapa ett nytt och attraktivt stadsrum. Huvudmålet var att locka fler besökare till stadskärnan och att bjuda in besökare över generationsgränserna att stanna längre, och på så sätt stärka stadens affärsliv och den allmänna aktivitetsnivån i Grindsted. Den slutliga lösningen blev en narrativ lekbana som berättar en historia medan man går längs gatan.

Lekplatsen ska skapa liv och aktivitet i Grindsted centrum, vilket jag redan tycker att den gör. De element som KOMPAN föreslog som en del av området fungerar, och den gröna spiran har redan blivit ett riktigt landmärke.

Ib Kristensen, Borgmästare för Billunds kommun

Produkter i detta projekt

Utforska standardprodukter som är identiska eller liknar dem som finns i denna lösning.

Vill du veta mer om denna eller liknande platser?

Vänligen fyll i din kontaktinformation så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Är du redo att inspireras av fler skräddarsydda projekt?

Hitta dit

Vill du se fler skräddarsydda replekplatser?