referenssikohde

Grindstedin ostoskatu, Tanska

Kohteen tiedot

Sijainti

Tanska

Asiakas

Grindstedin kaupunki

Sektori

Ikäryhmä

4+

Käyttäjäkapasiteetti

30+

Grindstedin uusi keskusta

Billundin kunta halusi luoda uutta ja houkuttelevaa kaupunkitilaa Grindstedin kaupungin alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Päätavoitteena oli houkutella lisää kävijöitä kaupungin keskustaan ja houkutella kaikenikäisiä kävijöitä välillä viipymään siellä pidempään, mikä vahvistaisi kaupungin liike-elämää ja yleistä aktiivisuutta Grindstedissä. Lopulliseksi ratkaisuksi muodostui tarinallinen leikkipaikka, joka kertoo tarinan kadulla katua pitkin.

Leikkialueen pitäisi luoda eloisuutta ja toimintaa Grindstedin keskustaan, mitä se mielestäni jo tekee. KOMPANin ehdottamat elementit toimivat hyvin, ja vihreästä versosta on jo tullut melkoinen maamerkki.

Ib Kristensen, pormestari - Billundin kunta

Tämän ratkaisun tuotteet

Tutustu vakiotuotteisiin, jotka ovat samanlaisia tai samankaltaisia kuin tässä ratkaisussa olevat tuotteet.

Haluatko tietää lisää tällaisista räätälöidyistä ratkaisuista?

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Oletko valmis saamaan lisää inspiraatiota räätälöidyistä ratkaisuista?

Kohteen sijainti

Haluatko nähdä lisää räätälöityjä köysikiipeilyleikkipuistoja?