customer case

Seattle Center Sky Walk

Volete spiegarci un progetto?
Rope climbing playground tower at the Space Needle, Seattle

Case Details

Location

United States

Customer

Seattle Center

Sector

Fascia d'età

5+

user capacity

100+

The Seattle Center's "Sky Walk" Playground Wows Kids and Parents Alike

When The Seattle Center, home of the famous Space Needle, wanted to renovate a three-acre play area, they knew they wanted something special. Merging a diverse team of artists and play experts, they set about creating a playground that prioritized art as much as play. They put children's wishes front and center and matched The Seattle Center's legacy of community engagement. The impressive result is guaranteed to thrill and impress visitors for years to come.

Design Studio - seattle space needle 2
Design Studio - seattle space needle 1
Our team knew right from the start that the focus had to be on kids...as an iconic space, our design should offer a play space that kids can’t get anywhere else.

Judith Caldwell, Artist

Vuoi saperne di più su casi personalizzati come questo?

Inserisce i tuoi dati di contatto e ti risponderemo al più presto.

Ready for more custom design inspiration?