Kundreferens

Westminsterskolan

Referensinformation

Plats

USA

Kund

Westminsterskolan

Sektor

Åldersgrupp

5+

Användarkapacitet

150+

En lekplats som kompletterar lärandet

Lekplatsen är byggd på en 50 % sluttning med många träd. Skolan behövde en ny lekplats för barnen utan att äventyra naturen och träden runt omkring. Lekplatsen kompletterar därför omgivningen och skolans akademiska standard med rigorösa lekar.

Den naturliga lekplatsutrustningen var en perfekt matchning med sitt organiska utseende och sina former, och den brun- och solbruna Sky-Walken skräddarsyddes för att passa in i detta tema samtidigt som den ger barnen möjlighet att klättra och leka bland träden.

Eleverna och lärarna samarbetade i designprocessen för att se till att deras nya lekplats återspeglade rolig "lek med ett syfte".

Produkter i detta projekt

Utforska standardprodukter som är identiska eller liknar dem som finns i denna lösning.

Vill du veta mer om denna eller liknande platser?

Vänligen fyll i din kontaktinformation så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Är du redo att inspireras av fler skräddarsydda projekt?

Hitta dit

Vill du se fler naturlekplatser?