customer case

Seattle Center Sky Walk

Case Details

Ort

USA

Customer

Seattle Center

Branche

Altersgruppe

5+

Nutzerkapazität

100+

The Seattle Center's "Sky Walk" Playground Wows Kids and Parents Alike

When The Seattle Center, home of the famous Space Needle, wanted to renovate a three-acre play area, they knew they wanted something special. Merging a diverse team of artists and play experts, they set about creating a playground that prioritized art as much as play. They put children's wishes front and center and matched The Seattle Center's legacy of community engagement. The impressive result is guaranteed to thrill and impress visitors for years to come.

Our team knew right from the start that the focus had to be on kids...as an iconic space, our design should offer a play space that kids can’t get anywhere else.

Judith Caldwell, Artist

Products in this solution

Explore standard products identical or similar to the ones found in this solution.

Möchten Sie mehr über Kundenreferenzplätze wie diesen erfahren?

Bitte geben Sie Ihre Kontaktdaten ein und wir werden uns so schnell wie möglich bei Ihnen melden.

Sind Sie bereit für noch mehr Anregungen zu individuellem Design?

Find it in real life

Möchten Sie weitere individuelle Seilspielplatzdesigns sehen?