customer case

Westminster School

Case Details

Location

United States

Customer

Westminster School

Sector

Leeftijdsgroep

5+

Aantal gebruikers

150+

A playground that complements the academic standards

Deze speelplek is gebouwd op een helling van 50% met veel bomen. De school had behoefte aan een nieuwe speelplaats voor de kinderen zonder de natuur en de bomen eromheen aan te tasten. De speelplaats vult daarom de omgeving en de academische normen van de school aan met rigoureuze speeltoestellen.

De natuurlijke speeltoestellen waren een perfecte match met hun natuurlijke look en vormen, en de bruine en bruingekleurde sky-walk werd op maat gemaakt om in dit thema te passen en de kinderen toch de mogelijkheid te geven om tussen de bomen te klimmen en te spelen.

The students and teachers played a collaborative role in the design process, to make sure that their new playground reflected fun 'play with a purpose'.

Products in this solution

Explore standard products identical or similar to the ones found in this solution.

Want to know more about custom cases like this?

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op zoek naar meer ontwerpinspiratie op maat?

Find it in real life

Wilt u meer casestudies over natuurlijk spelen bekijken?