customer case

Grindsted Winkelstraat

Details

Locatie

Denenmarken

Klant

Grindsted City

Sector

Leeftijdsgroep

4+

Gebruikerscapaciteit

30+

Nieuw stadscentrum in Grindsted

Met respect voor de oorspronkelijke architectuur van Grindsted wilde de gemeente Billund een nieuwe en aantrekkelijke stedelijke ruimte creëren. Het belangrijkste doel was om meer bezoekers naar het stadscentrum te trekken en bezoekers van verschillende generaties uit te nodigen om langer te blijven, en op die manier het bedrijfsleven in de stad en het algemene activiteitenniveau in Grindsted te versterken. De uiteindelijke oplossing werd een verhaalachtig speelparcours dat een verhaal ontvouwt terwijl je door de straat loopt.

De speelplek moet leven en activiteit creëren in het centrum van Grindsted, wat het volgens mij al doet. De elementen die KOMPAN voorstelde om deel uit te maken van het gebied werken, en de groene spruit is al een behoorlijk herkenningspunt geworden.

Ib Kristensen, burgemeester - gemeente Billund.

Products in this solution

Explore standard products identical or similar to the ones found in this solution.

Want to know more about custom cases like this?

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op zoek naar meer ontwerpinspiratie op maat?

Find it in real life

Wilt u meer ontwerpen van klimtouwspeelplekken zien?