customer case

Procházka po obloze v centru Seattlu

Chtěli byste si promluvit o projektu?
Rope climbing playground tower at the Space Needle, Seattle

Detaily projektu

Umístění

Spojené státy americké

Zákazník

Centrum Seattle

Sektor

Věková skupina

5+

Uživatelská kapacita

100+

Dětské hřiště "Sky Walk" v centru Seattlu nadchne děti i rodiče

Když chtělo centrum v Seattlu, kde se nachází slavná vesmírná jehla, zrekonstruovat tříhektarové hřiště, vědělo, že chce něco výjimečného. Spojili různorodý tým umělců a odborníků na hry a pustili se do vytvoření hřiště, které by upřednostňovalo umění stejně jako hru. Přání dětí postavili do popředí a přizpůsobili je odkazu The Seattle Center, které se snaží zapojit komunitu. Působivý výsledek zaručeně nadchne a ohromí návštěvníky na dlouhá léta dopředu.

Design Studio - seattle space needle 2
Design Studio - seattle space needle 1
Náš tým od začátku věděl, že se musí zaměřit na děti... jako ikonický prostor by měl náš návrh nabídnout prostor na hraní, který děti nikde jinde nedostanou.

Judith Caldwell, umělkyně

Chcete se dozvědět více o podobných projektech na míru?

Vyplňte prosím své kontaktní údaje a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jste připraveni na další zakázkové inspirace?