customer case

Parkman Playground

¿Quieres explicarnos un proyecto?

Case Details

Location

United States

Customer

Boston Parks & Recreation Department

Sector

Age Group

3+

user capacity

100+

A new climbing adventure in Boston

When the 20-year-old playground needed an update, the wish was for a cope climbing playground with a "WOW!" factor. The park is situated near a school, and the playground is built to attract school-age children no matter their abilities. With accessible areas that do not require climbing, everyone can enjoy the view from the cube tower.

Parkman2 web
The vision for the site is an accessible park with a “WOW!” factor. They picked corocord rope climbing equipment to stand out with their non-traditional shapes.
Parkman6 web
Parkman3 web
Parkman Playground - Image 4
Parkman1 web

¿Quieres saber más sobre casos personalizados como éste?

Rellena tus datos y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.

Ready for more custom design inspiration?