Reference

Seattle Center Sky Walk, USA

Detaljer om reference

Beliggenhed

USA

Reference

Seattle Center

SEGMENT

Alder

5+

Antal brugere

100+

Seattle Centers "Sky Walk"-legeplads begejstrer både børn og forældre

Da Seattle Center, der huser den berømte Space Needle, ønskede at renovere et tre hektar stort legeområde, vidste de, at de ville have noget helt særligt. Ved at sammensætte et bredt team af kunstnere og legeeksperter gik de i gang med at skabe en legeplads, hvor kunst var lige så vigtige som leg. De satte børnenes ønsker i centrum og matchede Seattle Centers arv af engagement i lokalsamfundet. Det imponerende resultat vil med garanti begejstre og imponere de besøgende i mange år fremover.

Vores team vidste lige fra starten, at fokus skulle være på børnene. Eftersom det er et ikonisk sted, skulle vores design tilbyde et legeområde, som børnene ikke kan få andre steder.

Judith Caldwell, Kunstner

Products in this solution

Explore standard products identical or similar to the ones found in this solution.

Vil du vide mere om skræddersyede referencer som denne?

Udfyld dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Er du klar til mere inspiration til skræddersyet design?

Find it in real life

Vil du se flere skræddersyede reblegepladser?