customer case

Seattle Center Sky Walk

联系我们
Rope climbing playground tower at the Space Needle, Seattle

Case Details

Location

United States

Customer

Seattle Center

行业

age group

5+

可容纳

100+

The Seattle Center's "Sky Walk" Playground Wows Kids and Parents Alike

When The Seattle Center, home of the famous Space Needle, wanted to renovate a three-acre play area, they knew they wanted something special. Merging a diverse team of artists and play experts, they set about creating a playground that prioritized art as much as play. They put children's wishes front and center and matched The Seattle Center's legacy of community engagement. The impressive result is guaranteed to thrill and impress visitors for years to come.

Design Studio - seattle space needle 2
Design Studio - seattle space needle 1
Our team knew right from the start that the focus had to be on kids...as an iconic space, our design should offer a play space that kids can’t get anywhere else.

Judith Caldwell, Artist

Want to know more about custom cases like this?

Please fill in your contact details and we will get back to you as soon as possible.

Ready for more custom design inspiration?