customer case

Seattle Center Sky Walk

Case Details

Location

United States

Customer

Seattle Center

Sector

Leeftijdsgroep

5+

Gebruikerscapaciteit

100+

The Seattle Center's "Sky Walk" Playground Wows Kids and Parents Alike

When The Seattle Center, home of the famous Space Needle, wanted to renovate a three-acre play area, they knew they wanted something special. Merging a diverse team of artists and play experts, they set about creating a playground that prioritized art as much as play. They put children's wishes front and center and matched The Seattle Center's legacy of community engagement. The impressive result is guaranteed to thrill and impress visitors for years to come.

Our team knew right from the start that the focus had to be on kids...as an iconic space, our design should offer a play space that kids can’t get anywhere else.

Judith Caldwell, Artist

Products in this solution

Explore standard products identical or similar to the ones found in this solution.

Want to know more about custom cases like this?

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op zoek naar meer ontwerpinspiratie op maat?

Find it in real life

Wilt u meer ontwerpen van klimtouwspeelplekken zien?