customer case

Parkman Playground

Case Details

Location

United States

Customer

Boston Parks & Recreation Department

Sector

Leeftijdscategorie

3+

Gebruikerscapaciteit

100+

A new climbing adventure in Boston

When the 20-year-old playground needed an update, the wish was for a rope climbing playground with a "WOW!" factor. The park is situated near a school, and the playground is built to attract school-age children no matter their abilities. With accessible areas that do not require climbing, everyone can enjoy the view from the cube tower.

The vision for the site is an accessible park with a “WOW!” factor. They picked corocord rope climbing equipment to stand out with their non-traditional shapes.

Products in this solution

Explore standard products identical or similar to the ones found in this solution.

Want to know more about custom cases like this?

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op zoek naar meer ontwerpinspiratie op maat?

Find it in real life

Wilt u meer ontwerpen van klimtouwspeelplekken zien?