Referanseprosjekt

Seattle Center Sky Walk

Prosjektdetaljer

Lokasjon

USA

Kunde

Seattle Center

Sektor

Aldersgruppe

5+

Kapasitet

100+

Seattle Center sin "Sky Walk" lekeplass utløser et WOW både hos barn og foreldre

Da Seattle Center, hjemmet til den berømte Space Needle, ønsket å renovere et stort lekeområde, visste de at de ville ha noe spesielt. Ved å slå sammen et mangfoldig team av kunstnere og lekeeksperter begynte de å lage en lekeplass som prioriterte kunst like mye som lek. De satte barnas ønsker i sentrum og matchet The Seattle Centers arv av samfunnsengasjement. Det imponerende resultatet vil garantert begeistre og imponere besøkende i årene som kommer.

Teamet vårt visste helt fra starten at fokus måtte være på barn... som et ikonisk sted, bør designet vårt tilby en lekeplass som barn ikke kan få noe annet sted.

Judith Caldwell, artist

Products in this solution

Explore standard products identical or similar to the ones found in this solution.

Ønsker du å vite mer om skreddersydde løsninger som dette?

Fyll ut kontaktinformasjonen din, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Klar for mer inspirasjon?

Find it in real life

Vil du se flere tilpassede design av taulekeplass?