customer case

Seattle Center Sky Walk

Cela vous a-t-il inspiré? contactez-nous
Rope climbing playground tower at the Space Needle, Seattle

Case Details

Emplacement

Etats-unis

Customer

Seattle Center

Sector

Groupe d'âge

5+

user capacity

100+

The Seattle Center's "Sky Walk" Playground Wows Kids and Parents Alike

When The Seattle Center, home of the famous Space Needle, wanted to renovate a three-acre play area, they knew they wanted something special. Merging a diverse team of artists and play experts, they set about creating a playground that prioritized art as much as play. They put children's wishes front and center and matched The Seattle Center's legacy of community engagement. The impressive result is guaranteed to thrill and impress visitors for years to come.

Design Studio - seattle space needle 2
Design Studio - seattle space needle 1
Our team knew right from the start that the focus had to be on kids...as an iconic space, our design should offer a play space that kids can’t get anywhere else.

Judith Caldwell, Artist

Vous voulez en savoir plus sur les coques personnalisées comme celle-ci ?

Veuillez remplir vos coordonnées et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.

Prêt pour plus d'inspiration de conception personnalisée?